foto

Dragan Zarič

  • nar. 15.11.1942
    Beograd, Srbija, Jugoslávie
  • zem. 2.2.2000 (57 let)
    Beograd, Srbija, Fed. rep. Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Do koske
1986 Černá magie
1984 Kamiondžije opet voze
Klamné léto '68
Čaj u pet (TV film)
1983 Čovek sa četiri noge
1981 Šesta brzina
1980 Drugo odelo (TV film)
Snovi, život, smrt Filipa Filipovića
1979 Srećna porodica
Sumnjivo lice (TV film)
1976 Lůžkový vůz
Morous (TV film)
Murtalov slučaj (TV film)
Ozraceni (TV film)
Čovek koji je bombardovao Beograd (TV film)
1975 Suđenje (TV film)
1974 Slobodan prevod Mizantropa (TV film)
Ujez (TV film)
1972 Higijenske navike vojnika
1970 Milorade, kam bek (TV film)
1969 Horoskop
Karusel (TV film)
Moja strana sveta
Pogled unazad (TV film)
Tragedija na splavu (TV film)
1968 Bekstva
Rozpor
Sve će to narod pozlatiti (TV film)
Švabica (TV film)
1966 Kariérista

TV seriály

1982 Priče iz radionice (TV seriál)
1979 Poletarac (TV seriál)
1976 Dva drugara (TV seriál)
Morava 76 (TV seriál)
Porobdžije (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucović (TV seriál)
Neven (TV seriál)
Pozorište u kući 2 (TV seriál)
1972 Građani sela Luga (TV seriál)
Obraz uz obraz (TV seriál)
Pozorište u kući (TV seriál)
1970 Levaci (TV seriál)
Ljubav na seoski način (TV seriál)
1969 Muzikanti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky