foto

Ferenc Virág Kis

  • nar. 26.6.1947
  • zem. 14.2.2013 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Szamba
1988 Kiáltás és kiáltás
1987 A komáromi fiú (TV film)
1985 A nőuralom (TV film)
Gyerekrablás a Palánk utcában
1983 A tranzitutas (TV film)
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
1978 A Zebegényiek (TV film)
Mednyánszky (TV film)

TV seriály

1994 Öregberény (TV seriál)
A bortábornok (S02E03)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace