foto

Ilona Szekeres

  • nar. 29.4.1937 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 A csikós (TV film)
1989 Oktogon (TV film)
Tihamér (TV film)
1985 Lakótelepi mítoszok (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1982 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
Glória (TV film)
1980 Fehér rozsda (TV film)
1979 Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
Muslincák a liftben (TV film)
1974 Vteřiny úzkosti
1966 Fügefalevél

TV seriály

1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
Püspökkenyér (S03E02)
A feleség (S03E01)
1994 Öregberény (TV seriál)
Csirkevész (S02E09)
Szívbaj (S02E08)
Pótdoktor (S02E07)
další epizody (5)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
BFK úr, a mesterdetektív (E03)
Bicajozni tudni kell (E02)
A hídrakéta (E01)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace