foto

Róbert Gergely

  • nar. 21.1.1958 (61 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Meseautó
1992 Edith és Marlene (TV film)
1988 Öcsi, a sztár (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
1984 Yerma

TV seriály

2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
A pokoli játszma (S04E04)
Az ász (S04E03)
další epizody (5)
1982 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A sáska nem szöcske (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace