foto

Marija Boltněva

  • nar. 4.10.1983 (36 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Preobraženije
2010 Gluchar v kino
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
2008 Vremja sčasťa (TV film)

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Karpov (TV seriál)
Chorošij čelovek (S03E32)
Otěc i děti (S03E31)
Krugovorot (S03E24)
další epizody (14)
2013 Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vybor (S02E27)
Vera dolžna umereť (S02E25)
Zděs proljotsja krov (S02E23)
další epizody (4)
2012 MUR (TV seriál)
2011 Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2010 Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Den (E01)
Gluchar (TV seriál)
Točka (S03E64)
Četvertaja vlasť (S03E63)
REC (S03E61)
další epizody (51)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Opjaněnije (S02E46)
další epizody (48)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Risk (S02E09)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky