foto

Alexandr Bobrov

  • nar. 6.2.1981 (39 let)
    Osokorovka, Khersonskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Moja bezumnaja semja
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
2010 Gluchar v kino
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (23)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Vremenno nědostupen (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Oborotěň. Časť 2 (S01E10)
Oborotěň. Časť 1 (S01E09)
2014 Staršaja doč (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Poslušnica (S03E02)
Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Braťja (S04E29)
Něslomlennyje (S04E28)
další epizody (11)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Dvojnoje dno (S03E19)
další epizody (9)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Bez sroka davnosti (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Vozvraščenije Agapova (S02E28)
Drugije zakony (S02E23)
Carstvije Agapovo (S02E11)
další epizody (4)
2011 Golubka (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Faktor smerti (S04E04)
2010 Otděl (TV seriál)
Strašnyje lejtěnanty (E04)
Gluchar (TV seriál)
Točka (S03E64)
Četvertaja vlasť (S03E63)
I.O. (S03E62)
další epizody (50)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Opjaněnije (S02E46)
další epizody (48)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
2007 Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Bilet v garem (TV seriál)
2003 Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky