foto

Masao Šimizu

  • nar. 5.10.1908
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 5.10.1975 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Anego
Arai umi
Dai Nippon suri šúdan
Jakuza bangaiči
1967 Sabita pendanto
Sasaki Kodžiró
Taifú to zakuro
1966 Joru no bara o kese
1965 Sasurai wa ore no unmei
Tosei ičidai
1964 Jabure zarumono
Konničiwa, nidžussai
1963 Dorodarake no džundžó
Hiken
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
Kiriko no tango
1962 Namari o bučikome
Sugata naki cuisekiša
Šitto
1961 Ható o koeru wataridori
Maiko no džókjó
Óabare madorosu jaró
Šokei zen'ja
1960 Džamamono wa kese
Tenka o toru
Wakai toppú
Šippú kozó
1959 Abaširi bangaiči
Hatoba no muhómono
JA 750 gó ki jukue fumei
Jama to tani to kumo
Kizuato no okite
Kjó ni ikiru
Kjóhaku no kage
Radžo to sacudžin meiro
Sekai o kakeru koi
Šimizu no abarenbó
1958 Kindžirareta kučibiru
Sabita naifu
Ši no kabe no daššucu
Široi akuma
1957 Aišú no sono
Kodoku no hito
Korošita no wa dare da
Tóge
1956 Taijó no kisecu
Tange Sazen
Ueru tamašii
Zoku Tada hitori no hito
1955 Hajabuki no maó
Hibatanki
Jukiko
Kótaiši no hanajome
Musume no džinsei annai
Musume no endan
Oen-san
1954 Hanran
Jonin no haha
Kakute jume ari
Nihon jaburezu
Ore no kendžú wa subajai
Zoku Boččan šain
1953 Himawari musume
Joru no owari
Kimi ni sasageši inoči nariseba
Tocugu kojoi ni
1952 Aru jo no dekigoto
Keian hičó
Oka wa hanazakari
1951 Karate Sanširó
Kaze ni sojogu aši: Kóhen
Kedamono no jado
Kendžú džigoku
Nessa no bjakuran
Sasurai no kóro
Wakai musumetači
Ši no dangai
1950 Bórjoku no mači
1949 Buraikan čóbé
Džinsei senšu
Haha jobu tori
Kamen butókai
Sacudžinki
1948 Joninme no šukudžo
Waga šógai no kagajakeru hi
1946 Inoči aru kagiri
Minšú no teki
1939 Iwa ni saku hana
1938 Á, kokjó

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace