foto

Rudolf Čechura

  • nar. 5.2.1931
    Želénky, Československo
  • zem. 7.10.2014 (83 let)
    Praha, Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Šplhající profesor (TV film)
1989 Chráněný Qak
1978 Maxipes Fík filmuje (TV film)

TV seriály

1995 Dva ve fraku (TV seriál)
Tučňáci jsou ptáci (E07)
Tučňáci - reklamní ptáci (E06)
Tučňáci na háčku (E05)
další epizody (7)
1990 Pestrý život jedné kočky (TV seriál)
Kočka nakonec zmoudřela (E07)
Kočka v nesnázích (E06)
Kočka je u vody (E05)
další epizody (7)
1989 Medvěd 09 (TV seriál)
1987 Hugo z hor (TV seriál)
Návrat (E08)
Škola ticha (E07)
Výlet (E06)
další epizody (8)
1985 Zmatky kluka Zmatlíka (TV seriál)
1983 Divoké sny Maxipsa Fíka (TV seriál)
O nevěstě (E13)
O Minifíkovi (E12)
O hledání pokladu (E11)
další epizody (13)
1977 Maxipes Fík (TV seriál)
Maxipes Fík se vrací (E13)
Maxipes Fík objevitelem (E12)
Maxipes Fík u protinožců (E11)
další epizody (6)
1976 Maxipes Fík (TV seriál)
Fík jde do světa (E07)
Fík, mistr skoku (E06)
Fík za volantem (E05)
další epizody (7)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Chráněný Qak - kniha
1978 Maxipes Fík filmuje (TV film) - kniha

TV seriály

1991 Robot mezi námi (TV seriál) - kniha
1989 Medvěd 09 (TV seriál) - kniha
1987 Hugo z hor (TV seriál) - kniha
Návrat (E08) - kniha
Škola ticha (E07) - kniha
Výlet (E06) - kniha
další epizody (8)
1983 Divoké sny Maxipsa Fíka (TV seriál) - kniha
O nevěstě (E13) - kniha
O Minifíkovi (E12) - kniha
O hledání pokladu (E11) - kniha
další epizody (13)
1977 Maxipes Fík (TV seriál) - kniha
Maxipes Fík se vrací (E13) - kniha
Maxipes Fík objevitelem (E12) - kniha
Maxipes Fík u protinožců (E11) - kniha
další epizody (6)
1976 Maxipes Fík (TV seriál) - kniha
Fík jde do světa (E07) - kniha
Fík, mistr skoku (E06) - kniha
Fík za volantem (E05) - kniha
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace