foto

Andrej Chudoba

  • nar. 21.11.1927 (91 let)
    Malé Krškany, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1985 Konečne bude mier! (TV film) - povídka
1981 Syn človeka (TV film) - povídka
1980 Smäd (TV film) - povídka
1978 Pustý dvor - povídka
1961 Most na tú stranu - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Zina (TV film)
1981 Deň bez anjela (TV film)
Syn človeka (TV film)
1980 Smäd (TV film)
1978 Pustý dvor
1961 Most na tú stranu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace