foto

Jenő Horváth

  • nar. 16.5.1921
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 21.12.1944 (23 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bécsi ezüst (TV film)
1985 Hány az óra, Vekker úr?
1984 A megbízható úriember (TV film)
Vereség (TV film)
1983 Bajuszverseny (TV film)
Klapka légió (TV film)
1981 Tüzet viszek (TV film)
1979 Zbav nás od zlého
1978 A kétfenekű dob
Elektrický šok

TV seriály

1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Režijní filmografie

Filmy

1970 Holnap reggel (TV film)
1967 Platonov szerelmei (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky