foto

Micutaka Hirota

  • nar. 18.8.1967 (52 let)
    Ósaka, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Eiga Korašo no kaitei wakuwaku daibóken!
2018 Tennis no ódži-sama: Best games!! Tezuka vs Atobe
2017 Digimon Adventure Tri. 4
Digimon Adventure tri. Kyosei
2016 Digimon Adventure tri. Kecui
Digimon Adventure tri. Kokuhaku
Jowamuši Pedal: Spare Bike
2015 Digimon Adventure tri. Saikai
Hero Company
2014 Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher
Šin Tennis no ódži-sama
2013 Bayonetta: Bloody Fate
2012 Buta (TV film)
Persona 4 The Animation: The Factor of Hope
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
2009 Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2006 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen

TV seriály

2017 Anime-Gataris (TV seriál)
2016 Amaama to inazuma (TV seriál)
Phantasy Star Online 2 The Animation (TV seriál)
Time Travel šódžo: Mari Waka to hačinin no kagakuša-tači (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
2013 Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
2012 Brave 10 (TV seriál)
Hakuóki: Reimeiroku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
X-men (TV seriál)
2010 Hakuóki: Šinsengumi kitan (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Fresh Precure! (TV seriál)
2008 Itazura na Kiss (TV seriál)
Kemeko Deluxe! (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
2007 Kami-čama Karin (TV seriál)
Robby to Kerobby (TV seriál)
2006 Hataraki Man (TV seriál)
Kage Kara Mamoru! (TV seriál)
Mamotte! Lollipop (TV seriál)
Muteki Kanban Musume (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
2005 Taiko no tacudžin (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace