foto

Olga Beregszászi

  • nar. 3.1.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hoppá
1980 IV. Henrik király (TV film)
1976 Vítr jim hvízdá pod nohama
1975 Ciklámen (TV film)

TV seriály

1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace