foto

Sakiko Uran

  • nar. 10.9.1963 (55 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kumano kara: Into the šingú
2012 Hókago Midnighters
2005 Ašita genki ni náre!: Hanbun no sacumaimo
1993 Bonobono

TV seriály

2018 Džikkenhin kazoku: Creatures Family Days (TV seriál)
2017 Zero kara hadžimeru mahó no šo (TV seriál)
2013 Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
2012 Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Ozuma (TV seriál)
2011 Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
2009 Fresh Precure! (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
2008 Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
2006 Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
2005 MAR Heaven (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
2004 Futari wa Precure (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
2003 Cinderella Boy (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1995 Bonobono (TV seriál)
1994 Sančóme no Tama: Uči no Tama širimasenka? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace