foto

Lajos Bakay

  • nar. 17.3.1920
    Kéthely, Maďarsko
  • zem. 1999

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Szent Kristóf kápolnája (TV film)
1982 Csata (TV film)
Requiem
1980 Szerelem (TV film)
1978 Bodnárné (TV film)
1977 Galilei (TV film)
1974 Ida (TV film)
1971 A visszaeső bűnös (TV film)
1968 Az élő Antigoné (TV film)
1958 Jaká to noc!
1942 Házasság
Magdolna
1941 A szűz és a gödölye
1940 Cserebere
Garzonlakás kiadó
Semmelweis

TV seriály

1976 Kántor (TV seriál)
A külvárosi őrszoba (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky