foto

Gábor Halász

  • nar. 24.10.1957 (61 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 A Sátán fattya (TV film)
2015 Cézár
2008 Bakkermann
2007 Hasutasok
2004 Zsiguli
1997 Van itt jó is, rossz is
1993 Nikdy nezemřeme
1990 Tutajosok
1987 Vakond

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2001 Cseh Tamás film

Herecká filmografie

Filmy

1982 Telefon papa (TV film)

Host

TV pořady

2013 Thadeusz und die Beobachter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky