foto

Henrik Norman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2016 Efter Skolan
2011 Střet impérií: Bitva o Asii
2010 Kommissarie Späck
Sedm nábojů
2004 Hotet

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 7 (S01E07)
Del 6 (S01E06)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
Reuter & Skoog (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Dokumentární

2014 En bit av 50-talet - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky