foto

Joan Newell

  • nar. 19.2.1915
    Steyning, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.11.2012 (97 let)
    Denville Hall, Northwood, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Keep It Up Downstairs
1975 Forget-Me-Not-Lane (TV film)
1969 Journey to the Unknown (TV film)
1963 Live It Up!
1962 Jigsaw
1960 Citadel, The (TV film)
1957 Devil's Pass, The
1956 The Last Man to Hang?
1949 Trelawny of the Wells
1948 It's Hard to Be Good
1946 The Middle Watch (TV film)

TV seriály

1987 Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 Eight to a Bar (TV seriál)
General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)
1967 Heart of Show Business, The (koncert)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky