foto

Gedeon Viktor

  • nar. 16.6.1923
  • zem. 24.1.2004 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Pá Drágám (TV film)
1985 Hány az óra, Vekker úr?
1983 A béke szigete (TV film)
Néma levente (TV film)
1982 A waterlooi csata (TV film)
1981 A farkas (TV film)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)
Forró mezők (TV film)
1975 Lili bárónő (TV film)
1974 Turecké kopí
1970 Sose fagyunk meg (TV film)
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
Irány Mexikó (TV film)
1964 Özvegy menyasszonyok
1961 Napfény a jégen
1959 Kard és kocka
1954 Rákócziho poručík

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Sose fagyunk meg (TV film)
1968 Irány Mexikó (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace