foto

Mária Garamszegi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Micike és az Angyalok (TV film)
1982 Rohanj velem!
1981 Asszonyok (TV film)
Szerencsétlen flótás (TV film)
1979 Fogjuk meg és vigyétek!
Használt koporsó (TV film)
1976 Szürkezakós és a mama (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Aranyborjú (TV film)
Makra
1973 Két fiú ült egy padon (TV film)
1972 A tűz balladája (TV film)
Fortélyos asszonyok (TV film)
Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
1971 Dny čekání
Szerelem a ládában (TV film)
Tyúkfürösztés (TV film)
1970 Ráktérítő (TV film)
1968 Sárga rózsa (TV film)
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
1965 Nadrág és a szerelem (TV film)
Pirostövű nád (TV film)
1964 Nyáron egyszerű

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Software (S02E06)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
1976 Kántor (TV seriál)
Havas történet (E04)
Robog az úthenger (TV seriál)
Az utolsó lakó (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace