foto

György Lencz

  • nar. 21.5.1946 (73 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chacho Rom
1986 Idő van
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1981 Mefisto
1979 Forró mezők (TV film)
Pevnost
1978 A Danton-ügy (TV film)
Mednyánszky (TV film)
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Sir John Falstaff (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Muzsika az éjszakában (TV film)
1974 A bolondok grófja
Kdo je ve vajíčku?
1970 A szerető (TV film)

TV seriály

1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A jövő zenéje (E09)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky