foto

Buddy Lewis

  • nar. 22.12.1916
    Pennsylvania, USA
  • zem. 22.11.1986 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Five of Me, The (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
1972 Poslední z vášnivých milovníků
1971 In Broad Daylight (TV film)
1969 2000 Years Later
Sweet Charity
Women and Bloody Terror
1968 Where Were You When the Lights Went Out?
1965 Harlow
1964 Elvis Presley: Roustabout
1960 Bells Are Ringing
The Wizard of Baghdad
1958 Tarawa Beachhead
1957 Chicago Confidential

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Margie (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

TV pořady

1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace