foto

Tessa Churchard

  • nar. 1965
    Amersham, BuckinghamshireAmer, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 The Coroner (TV seriál)
The Salcombe Selkie (S01E07)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace