foto

Bridget Colgan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Otec Brown (TV seriál)
Kočka Mastigatus (S06E08)
2016 The Coroner (TV seriál)
Perfectly Formed (S02E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace