foto

Péter Györgyfalvay

  • nar. 15.4.1943 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nikdy nezemřeme
1992 Árnyék a havon
1988 Szigorú idők (TV film)
1968 Levelek Margitnak (TV film)

TV seriály

1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Félelem ára (E03)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Angyalbörben (TV seriál)
Military Tours (E11)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
A jóvátehetetlen pillanat (E09)
Legénybúcsú 1-2. (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky