foto

Alexandr Karpuchov

  • nar. 31.1.1974 (45 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň do
2008 Trudno byť Mačo
2006 Bavorák 2
Travesti
Žesť
2003 Poslední vlak

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Šuler (S01E05)
Šef (TV seriál)
Sdělka (S03E30)
2014 Mama Ljuba (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Těň babočki (E04)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Fejerverk (S01E10)
Doznavatěl (TV seriál)
Skorosť (S02E21)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dom s prividěnijami (S13E16)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Maska zla (S07E12)
2011 PPS (TV seriál)
Park (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Ljogkaja dobyča (S05E16)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
Episode 9 (S10E09)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Avtokop (S01E04)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Poslednij vystrel (S01E03)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vystrel v spinu (S04E18)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Raritět (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky