foto

Aaron Schoenke

  • nar. 4.10.1984 (35 let)
    Fountain Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Seeds of Arkham
2010 City of Scars
2008 Here Lies Revelations
2006 Batman Legends
2005 Patient J
2003 Dark Justice

TV seriály

2018 Ninjak vs the Valiant Universe (TV seriál)
2012 Super Power Beat Down (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seeds of Arkham
2008 The Greatest Fan Film of All Time
2006 Batman Legends

TV seriály

2012 Super Power Beat Down (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Seeds of Arkham
2010 City of Scars

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky