foto

Sándor Sörös

  • nar. 27.10.1951 (67 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Hamis a baba
Pénzt, de sokat! (TV film)
1988 Oszvald képmása (TV film)
1986 A hivatásos szűz (TV film)
1983 Hatásvadászok
Klapka légió (TV film)
1982 Túlsó part (TV film)
1980 Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1979 Doktor nikdo (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
Osmdesát husarů
Saroküzlet (TV film)
1977 Černé démanty (TV film)
1976 A Molitor ház (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Turecké kopí
Výbojná děvčata
1973 Velünk kezdődik minden (TV film)

TV seriály

1994 Öregberény (TV seriál)
Csirkevész (S02E09)
A zsarolás (S02E05)
1991 Família Kft. (TV seriál)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace