foto

Péter Vallai

  • nar. 25.11.1946
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 7.11.2012 (65 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Casting minden
2006 Rokonok
1994 Az álommenedzser (TV film)
1993 Anna filmje
1991 Az apostol (TV film)
Bécsi ezüst (TV film)
1988 Hétpróbások (TV film)
1983 Hatásvadászok
1972 A tűz balladája (TV film)
1971 Áradat (TV film)

TV seriály

1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1976 Kántor (TV seriál)
A külvárosi őrszoba (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace