foto

Alexandr Jakovlev

  • nar. 8.4.1963 (56 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Posle těbja
2013 Osobyj slučaj

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Goršij sud (S09E08)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
2011 Igra (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace