foto

Ben Travers

  • nar. 12.11.1886
    Hendon, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.12.1980 (94 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Rablók (TV film) - divadelní hra
1978 Ehrlich währt am längsten (TV film) - divadelní hra
1933 En natt på Smygeholm - divadelní hra
1932 A Night Like This - divadelní hra
1931 Mischief - divadelní hra
Plunder
The Chance of a Night Time - divadelní hra
1930 Rookery Nook - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky