foto

Ferenc Kalocsai Kiss

  • zem. 13.6.1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Hetedik év (TV film)
1981 Asszonyok (TV film)
1979 Rablók (TV film)
1977 Volt egyszer egy színház (TV film)
1974 Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
Makra
1973 Az élet szerelmese (TV film)
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem (TV film)
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
1965 Délután ötkor (TV film)

TV seriály

1976 Kántor (TV seriál)
A postarablás (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky