foto

Jurij Kupavych

  • nar. 20.4.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Svidanije
2006 Žesť

TV seriály

2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
2008 Něnavisť (TV seriál)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace