foto

Kaye Elhardt

  • nar. 28.8.1935
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 1.9.2004 (69 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 The Billion Dollar Hobo
1970 Letiště
Wild Women (TV film)
1966 Každou středu
1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
1963 Violent Midnight
1959 Stump Run
The Crimson Kimono
1958 Senior Prom

TV seriály

1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Love That Jill (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace