foto

Bernie Abramson

  • nar. 3.11.1923
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 14.8.2010 (86 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Syndikát smrti
2003 Zúčtování
1999 Deadly Delusions
1977 Mravenci (TV film)
1976 Bakerův jestřáb
Mikey a Nicky
Pony Express Rider
1975 Against a Crooked Sky
Art of Crime, The (TV film)

TV seriály

1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1972 Fat Albert and the Cosby Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace