foto

Andrej Zajcev

  • nar. 1963
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kakraki

TV seriály

2017 Versija (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Živoj trup (S04E25)
2015 Akademija (TV seriál)
Čtec (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
2012 V zone riska (TV seriál)
2011 Profil ubijcy (TV seriál)
Dětskaja ploščadka (S01E05)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S04E04)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Odinočka (S04E02)
Imitator (S04E01)
Advokat (TV seriál)
Vnov otkryvšijesja obstojatělstva (S07E07)
2010 Chimik (TV seriál)
Džoker (TV seriál)
Enigma (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S04E02)
2009 Dikij (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Ochota na prizraka (S02E03)
2007 Atlantida (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Karusel (S02E18)
Čas Volkova (TV seriál)
Kotlovan (S01E04)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky