foto

Bradbury Foote

  • nar. 5.4.1894
    Fairfield, Iowa, USA
  • zem. 14.12.1995 (101 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1951 Million Dollar Pursuit
1950 Prisoners In Petticoats
1948 Homicide for Three
King of the Gamblers - původní scénář
1947 High Wall - divadelní hra
1946 The Madonna's Secret - původní scénář
1940 Edison
Mladý Tomáš Edison - původní scénář
1938 Of Human Hearts
1937 Její domácí přítel
The Bride Wore Red

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace