foto

Lou Breslow

  • nar. 18.7.1900
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 10.11.1987 (87 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1925 Human Tornado, The

Producentská filmografie

TV seriály

1959 Home Run Derby (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Target (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky