foto

Oleg Osipov

  • nar. 6.1.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)
2013 Weekend

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Ubijca bankov (S10E03)
2015 Kosti (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Karpov 2 (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zaščitnica (S02E14)
2011 Amazonki (TV seriál)
Molodožjony (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E09)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Staryje sčety (S07E12)
Nědopustimaja samooborona (S07E02)
2010 Marusja (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Baňa (S03E40)
Žaloba (S03E39)
Sprint (S03E31)
další epizody (6)
2007 Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Vera (S02E19)
Legion (S02E13)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Obed u ljudojeda (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace