foto

Oleg Osipov

  • nar. 26.9.1969
    Aleksandrov, Vladimirskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 4.9.2011 (41 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Čelověk, kotoryj znal vsjo
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2013 Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2006 Soldaty 9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace