foto

Olga Smirnova

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Třetí planeta
1989 Ně sošlis charakterami (TV film)
1988 Shtany
1987 Syn (TV film)
1985 Choču těbě skazať... (TV film)

TV seriály

2014 Praktika (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Tancy marionětok (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace