foto

Mariana Gajá

  • nar. 3.4.1976 (43 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cuernavaca
2016 Como te ves, me vi
2012 No quiero dormir sola
2010 A través del silencio
2009 Bala mordida
Pentimento
2008 Más bonita que tú
2006 Alta infidelidad
2003 Láska a jiné pohlavní orgány
2002 Secreto de Esperanza, Un
Sin destino

TV seriály

2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 9 (S01E09)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Zákony a pravidla (S01E02)
2010 Soy tu fan (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Nevinní budiž požehnáni (S02E06)
Miluj své nepřátele (S02E05)
Oko Boží (S02E04)
další epizody (5)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Ztracený ráj (S01E13)
Odpusť nám naše viny (S01E12)
Vyvolená (S01E11)
2004 Gitanas (TV seriál)
2003 Enamórate (TV seriál)
1985 Esperándote (TV seriál)
1982 Vanessa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky