foto

Shelly Manne

  • nar. 11.6.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.9.1984 (64 let)
    Sun Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1973 Trader Horn
1972 Trial of the Catonsville Nine, The
1969 Mladý Billy Young
1967 The Box
1961 Like Father Like Son
1960 Proper Time, The
1959 T-Bird Gang

TV seriály

1977 All That Glitters (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Posedlý krásou
1964 Wild and Wonderful
1960 Subterraneans, The
1959 The Five Pennies
The Gene Krupa Story
1958 Chci žít!
1955 Muž se zlatou paží
1947 Let's Make Rhythm
1942 Seven Days' Leave

TV seriály

1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Host

TV pořady

1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1949 Jazz Concert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace