foto

Igor Ivanov

  • nar. 3.10.1988 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol

TV seriály

2017 Likar Kovalčuk (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2013 Ženskij doktor 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace