foto

Andrej Merzlikin

  • nar. 9.8.1984 (36 let)
    Tabachnoe, Krym, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Viddil 44 (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Něvinnaja žertva (S01E27)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky