foto

John B. Woelz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1976 Wackiest Wagon Train in the West, The
1972 Necromancy
Second Chance (TV film)
The Loners
1968 Daring Game
1965 Šilhavý lev Clarence
1961 Adventures of Superboy, The (TV film)

TV seriály

1973 Dusty's Trail (TV seriál)
1967 Off to See the Wizard (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 Lawbreakers, The (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Meet Corliss Archer (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 The Unexpected (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky