foto

Irina Novak

  • nar. 8.4.1978 (42 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zahublene misto
2012 Rževskij protiv Napoleona
2007 Pod znakom Děvy (TV film)
2006 Dikari
2004 Miluji jen tebe
2002 Letnij dožď

TV seriály

2018 Otkrytoje okno (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Prosty (TV seriál)
Tri dorogi (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vendětta (E11)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Smertělnaja igra (E09)
další epizody (4)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky