foto

Jekatěrina Guljakova

  • nar. 29.3.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Srok davnosti (TV film)
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2013 Žizň posle žizni (TV film)

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 16 (S05E16)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Sny (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
2012 Vitalka (TV seriál)
2011 Taxi (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
13-j pacijent (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky