foto

Jelena Kolesničenko

  • nar. 8.11.1982 (38 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2016 Ot jakby (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Žizň posle žizni (TV film)
2012 Mama poněvole (TV film)

TV seriály

2020 The Call (TV seriál)
2019 Drugaja (TV seriál)
Sadovnica (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Slučajnyj muž (E16)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2014 Grečanka (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Podkidyš (E04)
Ženskij doktor (TV seriál)
Rebjonok Polikarpova (S01E15)
2009 Čudo (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky