foto

Dorothy Konrad

  • nar. 30.9.1912
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.12.2003 (91 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Sbohem, ptáčku!
1979 Racquet
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1976 Dixie Dynamite
Futureworld
1974 Herbie a stará dáma
1969 Lottery, The
Tichá dohoda
1968 Blue
1967 The Reluctant Astronaut
1966 Ugly Dachshund, The
1965 Tickle Me
1962 Sladký pták mládí

TV seriály

1979 The Last Resort (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace