foto

Susanne Hake

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Osamělé fjordy (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
1998 Callboy (TV film)
1991 Warum ich noch nicht verheiratet bin (studentský film)

TV seriály

2005 Tlusťoch (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Callboy (TV film)
1991 Warum ich noch nicht verheiratet bin (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky